Shuttleservice bij Eindhoven airport

aircraft-513641_640

Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord, maar het is absoluut een aanrader; een shuttleservice naar Eindhoven airport. Een shuttleservice houdt in dat je in je eigen auto naar een parkeerplaats vlakbij het vliegveld rijdt. Daar parkeer je je auto veilig, want er is constant bewaking aanwezig. Vervolgens wordt je door een shuttlebus van het shuttlebedrijf naar Eindhoven airport gebracht. Als je weer terug komt van vakantie, bel je zodra je je bagage opgehaald hebt. Zodra je de aankomsthal uitkomt, staat de shuttlebus voor je klaar om je naar je eigen auto te brengen.

Makkelijk én goedkoop

Met al die service denk je misschien dat een shuttleservice erg duur is, maar niets is minder waar. Doordat je parkeert op een plek die niet direct naast het vliegveld ligt, zijn de kosten meteen al lager. Daar komt bij dat het bedrijf enkel hierin gespecialiseerd is, wat betekent dat ze geen bijverdiensten nodig hebben. Je betaalt dus slechts het tarief wat nodig is en geen extra kosten. Ook is het makkelijker dan parkeren op het vliegveld zelf, omdat je niet hoeft te zoeken naar een parkeerplek. Omdat je een plek gereserveerd hebt, weet je zeker dat je je auto makkelijk kwijt kunt. Ook wordt de parkeerplaats altijd bewaakt, waardoor je auto altijd veilig staat.

Dichtbij Eindhoven airport

Nu lijkt het misschien dat je vanaf de parkeerplaats nog een halfuur onderweg bent naar Eindhoven airport, maar ook dat is niet waar. Eindhoven airport is omringd door bedrijventerreinen, wat het mogelijk maakt om op slechts vijf minuten van het vliegveld te parkeren. Zo weet je ook zeker dat je je vlucht niet zal missen door bijvoorbeeld druk verkeer, omdat het zo dichtbij de vertrekhal is. Al met al biedt het gebruik maken van een shuttleservice naar Eindhoven airport dus enorm veel voordelen.