Vakantiehuis op Bali

uluwatu-temple-2639458_640

Wie droomt er niet van om op een tropische plek te wonen? Juist, iedereen wil wel een vakantiewoning hebben op een plek waar je het hele jaar bent voorzien van mooi weer. Een van de plekken waar je het hele jaar door op het strand kunt liggen in het eiland Bali in Indonesië.

Een huis hebben op Bali

Het wordt steeds normaler om een woning te hebben aan de andere kant van de wereld, zoals op Bali. Vliegtickets worden goedkoper en naar Bali vliegen is niks bijzonders meer. Wie er niet tegenop ziet om lang in het vliegtuig te zitten is het dus geen probleem om naar Indonesië te vliegen.

Daar komt nog eens bij dat het land een mindere economie kent dan we in Nederland hebben. De huren liggen er lager en woningen zijn veel minder duur. Dit maakt het qua kosten al een stuk interessanter. Op deze manier verdien jij je vlucht dus direct terug op de accommodatie. Ook weet je zeker dat je het hele jaar door zon hebt. Op vakantiebestemmingen in Europa, zoals Mallorca of Ibiza is dit niet het geval. Languit op het strand liggen lukt tijdens deze periode alleen gedurende het hoogseizoen.

Verder klinkt een bestemming als Bali of elders in Azië erg ver weg, maar doordat Bali de laatste jaren ontzettend populair is geworden onder westerlingen heb je bijna het gevoel dat je nog steeds in Europa bent. Zeker wanneer je op de toeristische bestemmingen verblijft.

Tot slot is het een voordeel dat je naast de vele westerlingen natuurlijk wel geniet van de gehele Indonesische cultuur. Bali wordt ook wel het eiland van de duizend tempels genoemd. Over het hele eiland kom je ontzettend veel tempels tegen om te bezichtigen. Kortom, een huis op Bali is nog niet zo’n slecht idee!