Zo kies jij het perfecte vakantiehuis uit 

Je kent het vast wel: elk jaar naar dezelfde vakantiebestemming gaan omdat je er zo verliefd op bent geworden. Als je elk jaar naar dezelfde plek gaat is het op langer termijn voordeliger om te investeren in een woning in het buitenland. Voor een buitenlandse investering moet je zeker wat geld opzij leggen maar het hoeft natuurlijk niet de jackpot te worden. Er zijn tal van mogelijkheden om een vakantiehuis te kopen in het buitenland. Maar hoe koop jij de perfecte woning uit? In dit artikel ga ik je handige tips geven over hoe jij de perfecte woning kan kopen zonder dat jij spijt er van gaat krijgen. 

De juiste connecties

Het buitenland is natuurlijk een vrij onbekende omgeving omdat je er niet altijd bent. De belangrijkste tip die ik wil geven is vertrouw niet iedereen. In de vastgoedsector zijn er helaas te veel oplichters die buitenlanders willen oplichten. Vraag in je omgeving rond of zij connecties hebben in het buitenland, dit scheelt echt een hoop. 

Oude woning 

Ga je voor een goedkope prijs in een oude woning investeren? Dit is natuurlijk geen probleem mits je de tijd ervoor hebt. Als je een oude woning koopt kost het veel tijd om op te knappen. Soms heb je helemaal geen zin meer in het interieur omdat je helemaal kapot bent van het klussen. Dit is zonde natuurlijk! Vraag eens om interieuradvies. Het is altijd goed om inspiratie op te doen. Laatst ging ik naar woonwinkel Rotterdam voor advies. Dit heeft mij heel goed geholpen om met een frisse blik naar interieurs te gaan kijken. 

Administratieve zaken 

Als je een vakantie woning gaat kopen wordt dit gezien als vermogen. Het is belangrijk om alle administratieve zaken goed in orde te hebben. Ik zou naar een financieel adviseur gaan voor advies. Zo weet je zeker wat er te wachten staat en kom je niet voor verrassingen te staan. 

Het is natuurlijk hartstikke leuk om een vakantiewoning te kopen. Ik hoop dat alles nu duidelijker voor je geworden is.